Mathilda Bengtsson - ekonomi, redovisning & marknadsföring

Rådgivning

Starta-eget-rådgivning

Starta eget är inte alltid så lätt. Jag hjälper dig gärna komma igång genom rådgivning, bland annat om olika bolagsformer, registrering hos Skatteverket och med att sätta upp en lämplig stuktur för din redovisning. Utöver detta kan vi diskutera specifika frågor som du har angående ditt framtida eventuella företagande.

Företagsekonomisk rådgivning/analys

Driver du redan företag och vill ha någon att diskutera ditt företags framtid med? Eller går ditt företag med förlust och du behöver hjälp att vända trenden? Då är du välkommen till mig för att diskutera framtiden för ditt företag. Jag fungerar som diskussionspartner eller bollplank vid analyser av din verksamhet och som kontakt när du har andra frågor som rör din verksamhet. Jag hjälper dig även med uppläggning och genomgång av rutiner för redovisning och ekonomisk rapportering. Bolagets ekonomiska analyser anpassas efter vad du anser är viktigt att fokusera på och följa upp. Rapporterna fungerar i sin tur som beslutsstöd för verksamheten.

Bolagsombildning

Om du redan har företag och vill göra ändringar i det hjälper jag dig med rådgivning och om du önskar genom hela processen när ändringarna genomförs.